Mina tio

Nadia svarade på tio frågor, och jag tyckte det verkade som ett lagom stort uppdrag en dag som denna. Nästa uppdrag är någon slags tillbakablick likt den Linn gjorde.

Men först Sandras tio.

Vad tittar du på just nu?
– Exakt just nu tittar jag på Rorri racerbil på Barnkanalen. På kvällen tittar jag på Bron, 3:e säsongen. Jag håller alla tummar och tår för att det blir fler säsonger med Saga Norén länskrim Malmö.

Vad läser du just nu?

– Bloggar och en bok om Babblarna. Men till julklapp fick jag #döden, så bara jag kommer till skott ska jag sträckläsa den.
Vad irriterar dig just nu?

– Att vara hemma med sjuka barn när man själv inte är den kryaste patienten i skaran. Riktigt irriterad blir en när ljudet försvinner mitt i Aldons Åberg.
Vilken är din paradrätt? 

– Chili con carne (receptinspiration ur rutiga kokboken). Nu blev jag förresten riktigt sugen! Kanske det blir det imorgon nu när vi fick ställa in nyårsfirandet pga vårt hostande.
Har du en ”guilty pleasure”, alltså något du gärna gör men skäms över?

– Att jag i omgångar är en sån sötsaksälskare och stoppar i mig allt jag kommer över. Det känns inte alls okej när man förespråkar att hålla bort tillsatt socker.
Vad gör du helst en fredagskväll?

– Äter popcorn och tittar på bolibompa med nybadade barn. I något skede i framtiden skulle jag hellre spela sällskapsspel.
Vilket är ditt stammisställe?

– M-market här i stan. Bättre kundbetjäning hittar man inte i någon annan mataffär i nejden. De tar in efterfrågade varor, och har ett bra utbud av lokalproducerat och ekologiskt. Det enda vi inte får där, är blöjor och storpack WC- och hushållspapper.
Om du vann 1 miljon euro – vad skulle du göra då?

– Högst antagligen betala bort huslånet och sedan göra en redig renovering av både bostadshus och uthus. Sedan spara. I åldern av 28 år har jag insett värdet i att spara.
Vilken är världens bästa raggningsreplik?

– Nu är det tio år sedan jag varpå marknaden senast, och inte ens då fick jag höra särskilt många raggningsrepliker. Med andra ord har jag inga att välja mellan i lagret.
Har du en dold talang? 

– Jag är världsbäst på att ignorera diskberget i köket, och att blinka med bara ena ögat.

Annonser

Lämna en hälsning

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s