Gårdspysslet

En heldag med trädgårdsarbete alltså. Det är vad söndagen bjöd på, och vackert väder också. När vi började söka oss in för kvällen sa Daniel ”Tänk, no ha vi vari utomhus heila dan, å itt plantera en enda växt.”… Vi har nämligen fortfarande aroniabuskar, hallonplantor och äppelträd oplanterade. Idag fokuserade vi på grusgången och trappan.

Daniel fixade stenar längs med grusgången, grävde bort den sista lilla gräsplätten bredvid trappan, och satte den andra betongringen på plats.

Jag har lite svårt att låta bli att göra något utomhus trots att jag verkligen inte borde göra något ansträngande trädgårdsarbete. Nu är det däremot bevisat att allt trädgårdsarbete påverkar min foglossning. När jag inte kunde hjälpa Daniel att gräva och lyfta stenar, var jag tvungen att hitta på något annat. Men om man krattar bort grus, sätter markduk och rensar ogräs, räcker det för att man sedan ska ha svårt att komma sig upp ur soffan. Bara så ni vet.

Det är skönt att iallafall ha fått bort alla extra stenar och krams från grusgången. Och nu ser det ju faktiskt riktigt prydligt ut på vår gård!

7 reaktioner till “Gårdspysslet”

Lämna en hälsning

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s